Objavljeni prvi izvođači za šesti BiH Color Festival

Najšareniji festival u regionu, BiH Color Festival održaće se 29 i 30. jula na poligonu bescarinske zone u Brčkom.

Prisutne obožavaoce ovog jedinstvenog muzičko-scenskog spektakla ove godine čeka malo drugačiji program. Dnevni program na glavnoj bini biće upotpunjen sa najpopularnijim izvođačima alternativne scene iz regiona, dok je noć rezervisana za DJ-eve.

- Reklama -

Na Main stage-u nastupaju: Edo Maajka, Nipplepeople, Vojko Vrućina i Zoi, kao i DJ Architect, Galoski, LEA i WRECΛGE.

Na Hammer stage-u su: Lag, Fakir – Noise Destruction, RanchaTek i Sesha. Ovo je samo prva faza line up-a, a uskoro nas očekuje i kompletan line up.

Brčko će ovo ljeto ugostiti regionalne zvijezde, a nebo će ispuniti mnoštvo različitih vrsta organskih boja. Koncept samog festivala, zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike. Sve boje imaju međunarodni sertifikat da nisu toksične, te su pravljene od prirodnih sastojaka.

“Energičnost i rasplesanost naših posjetilaca su glavna motivacija i naša podrška. Pet godina truda i upornog i kontinuiranog rada je iza nas i sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške posjetilaca. Naša misija je da svake godine dižemo kvalitet što više možemo. Šesto izdanje je pred nama i želim svima da se nezaboravno provedu i ponesu lijepe i šarene uspomene sa Color Festivala“, rekao je Dražen Zimonjić, jedan od organizatora.

Atmosferu sa petog Color Festivala možete pogledati ovdje:

Ulaznice od 20 KM su rasprodate u prvih par dana, te cijena sada iznosi 25 KM za oba dana, dok dnevne možete već kupiti po cijeni od 15 KM. Karte za ovogodišnji festival možete kupiti na kupikartu.ba i svim njihovim prodajnim mjestima, kao i u Pivnici Silver Wings Brčko i Urban pab Krug Bijeljina.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime