spot_img
spot_img

Објављени први извођачи за шести БиХ Color Festival

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Најшаренији фестивал у региону, BiH Color Festival одржаће се 29 и 30. јула на полигону бесцаринске зоне у Брчком.

Присутне обожаваоце овог јединственог музичко-сценског спектакла ове године чека мало другачији програм. Дневни програм на главној бини биће употпуњен са најпопуларнијим извођачима алтернативне сцене из региона, док је ноћ резервисана за DJ-еве.

На Main stage-у наступају: Едо Маајка, Nipplepeople, Војко Врућина и Зои, као и DJ Architect, Галоски, ЛЕА и WRECΛGE.

На Hammer stage-у су: Лаг, Факир – Noise Destruction, RanchaTek и Sesha. Ово је само прва фаза line up-а, а ускоро нас очекује и комплетан line up.

Брчко ће ово љето угостити регионалне звијезде, а небо ће испунити мноштво различитих врста органских боја. Концепт самог фестивала, заснива се на групном бацању боја на сваки округли сат у ритму музике. Све боје имају међународни сертификат да нису токсичне, те су прављене од природних састојака.

“Енергичност и расплесаност наших посјетилаца су главна мотивација и наша подршка. Пет година труда и упорног и континуираног рада је иза нас и све ово не би било могуће без подршке посјетилаца. Наша мисија је да сваке године дижемо квалитет што више можемо. Шесто издање је пред нама и желим свима да се незаборавно проведу и понесу лијепе и шарене успомене са Color Festivala“, рекао је Дражен Зимоњић, један од организатора.

Атмосферу са петог Color Festivala можете погледати овдје:

Улазнице од 20 КМ су распродате у првих пар дана, те цијена сада износи 25 КМ за оба дана, док дневне можете већ купити по цијени од 15 КМ. Карте за овогодишњи фестивал можете купити на kupikartu.ba и свим њиховим продајним мјестима, као и у Пивници Silver Wings Брчко и Урбан паб Круг Бијељина.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img