Обиљежена крсна слава Борачке организације Брчко – Митровдан - nula49.com
spot_img
spot_img

Обиљежена крсна слава Борачке организације Брчко – Митровдан

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ломљењем славског колача, парастосом и полагањем вијенаца на Споменик српским браниоцима Брчког данас је Борачка организација у Брчком обиљежила крсну славу – Митровдан.

Предсједник брчанске Борачке организације Брчко Цвјетко Симић је честитао славу Митровдан свим борцима Војске Републике Српске и пожелио им да је још дуго славе у слози и миру.

„Драго ми је да се наставља традиција обиљежавања крсне славе Борачке организације Републике Српске и овдје у Брчком и користим прилику да свим бившим припадницима Војске РС упутим честитике тим поводом“, истакао је Синиша Милић предсједник Скупштине Брчко дистрикта.

Окупљенима је ово била прилика да се присјете оних који су дали своје животе за отаџбину те су изразили наду да ће брчанска Борачка организација још дуго година славити светог Димитрија.

Полагањем вијенаца и паљењем свијећа су почаст палим борцима одали представници Борачке организације у Брчком, представници српских политичких партија и чланови брчанских Удружења погинулих бораца и цивила те многобројни грађани.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img