Obavještenje JP Putevi: Promjena tarifne zone

Obavještavaju se stanari koji posjeduju stanarsku pretplatnu kartu za Plavu zonu (II) i Zelenu zonu (III) a gdje je došlo do promjene u višu tarifnu zonu, da mogu nastaviti koristiti pretplatne stanarske karte koje posjeduju do isteka u sljedećim slučajevima:

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Plavu (II) zonu, a izdata mu je za Ulicu Hasana Bećirovića, može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka na parkingu kod muzičke škole („mali Cips“) i parking kod zgrade u ul.Hasana Bećirovića bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na parkingu kod Cips-a (Trg Pravde) i kod zgrade Arhiva te na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

- Reklama -

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Plavu (II) zonu, a izdata mu je za ulicu Marina Držića, može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka u ulici Marina Držića bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

Ako stanar posjeduje stanarsku pretplatnu kartu za Zelenu (III) zonu, a izdata mu je za ulicu Biskupa Josipa Štadlera može nastaviti koristiti kartu do njenog isteka u ulici Biskupa Josipa Štadlera bez obzira na promjenu zone. Istu kartu ne može koristiti na drugim lokacijama koje su u višoj tarifnoj zoni.

Napomena:
Stanari u zoni koja se promijenila u višu tarifnu zonu mogu svoje stanarske pretplatne karte zamijeniti za stanarsku kartu za novu zonu uz nadoplatu na prodajnom mjestu JP „Putevi Brčko“ d.o.o.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama možete se obratiti na tel. 049/490-169

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime