spot_img

Обавјештење ЈП Путеви: Промјена тарифне зоне

Published:

- Advertisement -

Обавјештавају се станари који посједују станарску претплатну карту за Плаву зону (II) и Зелену зону (III) а гдје је дошло до промјене у вишу тарифну зону, да могу наставити користити претплатне станарске карте које посједују до истека у сљедећим случајевима:

Ако станар посједује станарску претплатну карту за Плаву (II) зону, а издата му је за Улицу Хасана Бећировића, може наставити користити карту до њеног истека на паркингу код музичке школе („мали Ципс“) и паркинг код зграде у ул.Хасана Бећировића без обзира на промјену зоне. Исту карту не може користити на паркингу код Ципс-а (Трг Правде) и код зграде Архива те на другим локацијама које су у вишој тарифној зони.

Ако станар посједује станарску претплатну карту за Плаву (II) зону, а издата му је за улицу Марина Држића, може наставити користити карту до њеног истека у улици Марина Држића без обзира на промјену зоне. Исту карту не може користити на другим локацијама које су у вишој тарифној зони.

Ако станар посједује станарску претплатну карту за Зелену (III) зону, а издата му је за улицу Бискупа Јосипа Штадлера може наставити користити карту до њеног истека у улици Бискупа Јосипа Штадлера без обзира на промјену зоне. Исту карту не може користити на другим локацијама које су у вишој тарифној зони.

Напомена:
Станари у зони која се промијенила у вишу тарифну зону могу своје станарске претплатне карте замијенити за станарску карту за нову зону уз надоплату на продајном мјесту ЈП „Путеви Брчко“ д.о.о.

У случају потребе за додатним информацијама можете се обратити на тел. 049/490-169

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img