Nula49 u novom ruhu: Preglednost na svim uređajima

Od danas, naši čitaoci pred sobom imaju novi, moderniji izgled, bolju preglednost i lakši i brži pristup informacijama.

Novi sajt urađen je potpuno novom tehnologijom, a najveća prednost je takozvana “responsive web” verzija koja se automatski prilagođava za sve veličine ekrana. To praktično znači da će nula49.com izgledati drugačije na telefonima i računarima, uvijek nudeći najbolju moguću preglednost, u zavisnosti od uređaja kojim pristupate sajtu.

 

Izmijenjeni su i pojedini grafički elementi, a modernizovali smo i logo, zadržavajući osnovu – ljubičasti prsten na koji ste navikli. Vizuelni identitet predstavlja jedan od najvažnijih dijelova svako poslovanja, a povremeno osvježavanje grafičkih elemenata postala je praksa svakog ozbiljnijeg brenda. Takođe, početna stranica sada nudi bolji pregled vijesti, sa fokusom na ono što nam je od samog početka najvažnije, lokalne novosti.

 

Uskoro i Android aplikacija

Uzevši u obzir da oko 40 posto naših čitalaca sajtu nula49.com pristupa putem mobilnih uređaja, uskoro će u rad biti puštena i Android aplikacija, prva u našem gradu! Sadržaj će se u potpunosti reflektovati sa veb verzije portala, a podrška pomenute platforme omogućiće nam da poboljšamo i maksimalno pojednostavimo korištenje aplikacije.

 

Izrada nove verzije podrazumjevala je mnogo rada, ali uprkos obimnom testiranju, moguće je da se tokom prvih dana pojave greške ili problemi za pojedine posjetioce. Zato molimo sve korisnike da u slučaju uočavanja bilo kakvog problema u vezi s pristupom ili funkcionalnošću, prijave isti.

 

I pored novog izgleda, portal nula49.com u svojoj suštini ostaje isti – politički nekorektan i društveno odgovoran. Nastavićemo da pišemo o onome o čemu drugi ne smiju, da kritikujemo sve što treba kritikovati, ali ćemo uvijek i pohvaliti ono što pohvalu zasluži.

 

Hvala vam što nas pratite!

 

Vaš nula49.com

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime