Novoizgrađeni dio Bulevara mira bez novogodišnjih ukrasa

- Reklama -

Novoizgrađeni dio Bulevara mira izgleda da će novogodišnje praznike provesti bez uobičajenog kićenja i u skladu sa imenom – u potpunom miru.

Stanovnici novoizgrađenih stambenih objekata na Bulevaru zahvalanost za nedostatak ukrasa, kakvim su okićeni drugi urbani dijelovi Brčkog, “treba da iskažu” odgovornim u Javnom preduzeću “Komunalno Brčko”, uprkos tome što su brčanske vlasti u budžetu za 2019. godinu izdvojile ozbiljnu sumu novca za nabavku novogodišnjih ukrasa.

- Reklama -

Zbog nedostatka nakita, ovaj istočni ulaz u grad uopšte neće ličiti na modernu gradsku četvrt. A mogao je, uz malo dobre volje ljudi iz “Komunalnog”, da obraduje putnike namjernike koji noću ulaze u naš grad. I da nam zavide. Samo su odgovorni u ovom komunalnom preduzeću zaboravili na ispune svoju obavezu prema građanima.

Možda će ova crtica biti poziv predstavnicima institucija Brčko distrikta u Upravnom odboru Javnog preduzeća Komunalno (koji za svoj rad dobivaju veoma pristojnu mjesečnu naknadu) da zatraže odgovornost nadležnih u ovom preduzeću zbog indolentskog odnosa i izostanka novogodišnjih ukrasa na Bulevaru.

Toliko duguju stanovnicima Brčkog, koji u veoma visokom procentu plaćaju ozbiljne iznose za komunalije.

 

 

 

(J.P.)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime