spot_img
spot_img

Новоименована шефица Мисије ОЕБС-а у посјети дистрикту Брчко

spot_img
spot_img
spot_img

Новоименована шефица Мисије ОЕБС-а у БиХ и амбасадорка Кетлин Кавалек борвила је данас у првој званичној посјети Брчко дистрикту БиХ гдје се у Градској вијећници састала са градоначелником Брчко дистрикта БиХ Синишом Милићем, његовим замјеником Антом Домићем и главним координатором Владе Сеадом Шадићем.

„Захваљујем Вам се на посјети и посвећености дистрикту Брчко. Увјерен сам да ћемо и у вама имати доброг сарадника као што је то био случај са Вашим претходницима“, истакао је градоначелник Милић у разговору са амбасадорком Кавалек. Он је додао да Влада Брчко дистрикта БиХ има одличну сарадњу и константну комуникацију са Канцеларијом ОЕБС-а у Брчком као и низ заједничких пројеката који су до сада успјешно реализовани.

Теме данашњег састанка биле су питања националних мањина са акцентом на насеље Прутаче, борба против корупције, област образовања те будућа сарадња између ОЕБС-а и Владе Дистрикта.

Шефица Мисије ОЕБС-а у БиХ Кетлин Кавалек честитала је званичницима Дистрикта на оствареном напретку и захвалила се на организованом састанку те изразила подршку у даљем развоју Брчко дистрикта БиХ као и спремност за сарадњу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img