spot_img
spot_img

Новогодишњи пакетићи за малишане здравствених установа и вртића

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник и потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Есед Кадрић и Иво Филиповић додијелили су данас новогодишње пакетиће малишанима у Центру за ментално здравље, на Одјељењу педијатрије брчанске болнице и Дјечјем вртићу „Евлад“.

– Ово је вријеме даривања и драго ми је да смо и ове године нашли времена и средстава да обиђемо наше најмлађе које је невоља натјерала да се нађу у Центру за ментално здравље. Велико је задовољство видјети осмијехе на њиховим лицима и подијелити ове тренутке с њима, њиховим родитељима и запосленима – рекао је Иво Филиповић, потпредсједник Скупштине.

Примаријус доктор Злата Папрић, шеф Центра за ментално здравље, истакла је да је ријеч о већ традиционалној посјети предсједника и потпредсједника Скупштине.

– Пакетићи које они донесу приреде огромну радост дјеци али и родитељима – рекла је Паприћева, захваљујући се у име дјеце, њихових родитеља и запослених у Центру. Додала је да је у овој установи на различитим третманима дефектолога, психолога, психијатра и других стручњака око 100 малишана.

У присуству руководства Јавне здравствене установе пакетићи су подијељени и малишанима на Одјељењу педијатрије. Предсједник Скупштине Есед Кадрић је рекао да је посјета малишанима који се за вријеме новогодишњих празника налазе на лијечењу дио традиције коју његују годинама.

– Дошли смо да их обиђемо, обрадујемо пакетићима и зажелимо им добро здравље у новој години – рекао је предсједник Кадрић.

Нихад Шибоњић, директор ЈЗУ, захвалио се представницима власти али и другим удружењима и организацијама који у вријеме новогодишњих празника дарују малишане који се налазе на лијечењу.

– На овај начин они помажу нашим малим пацијентима да им новогодишњи празници буду угоднији – рекао је Шибоњић.

Предсједник и потпредсједник Скупштине подијелили су новогодишње пакетиће и дјеци у Дјечјем вртићу “Евлад“ који су својим гостима приредили пригодан програм.

Енвер Турсуновић, директор предшколске установе „Евлад“ захвалио се на посјети и новогодишњим поклонима за 230 малишана који бораве у овој предшколској установи.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img