spot_img

Novo Brčko: Uhapšen muškarac koji je vatrenim oružjem ranio tri osobe

Published:

spot_img

Kao što je portal nula49.com već pisao, danas, oko 12:40 časova, Policija je zaprimila prijavu da je jedno lice pucalo iz vatrenog oružja (pištolja) i tom prilikom ranila tri osobe u ulici Željeznička u Brčkom.

Odmah po saznanju, na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su prikupili informacije da je lice sa inicijalima Đ.O. rođen 1983. godine upotrebom vatrenog oružja nanio povrede licima Š.Š. rođena 1996. godine, Š.Š. rođen 1994. godine, oboje sa područja Brčkog i H.A. rođen 1983. godine, sa područja Modriče, saopšteno je iz brčanske Policije.

Na licu mjesta, od strane policijski službenika, lišeno je slobode lice Đ.O koje je privedeno u Policiju Brčko distrikta i nad istim se vrši kriminalistički obrada.

Povrijeđena lica su prevezena u Zdravstveni centar u Brčkom, gdje je konstatovano da je Š.Š. rođena 1996. godine zadobila teške tjelesne povrede, a lica Š.Š. i H.A. lake tjelesne povrede.

O svemu je upoznatoTužilaštvo Brčko distrikta BiH, a dežurna Tužiteljka je izašla na lice mjesta, i pod njenim nadzorom policijski službenici Policije Brčko distirkta BiH, vrše uviđaj.

Više informacija će biti poznato nakon izvršenih uviđajnih radnji, dodaje se u saopštenju Policije Brčko distrikta.

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img