Novi uspjesi Brankice Mihajlović

Kratku pauzu između nastupa na 15. “Jeljcin kupu” u ruskom gradu Jakaterinburgu gdje je srpska reprezentacija osvojila prvo mjesto i priprema za nastup u Ankari u okviru “Grand prija”, odbojkašice Srbije Brankica Mihajlović i Tijana Malešević iskoristile su i nakratko posjetile Brčko.

Primajući čestitke za MVP igračicu turnira, primač srpske reprezentacije Brankica Mihajlović nije sklanjala osmjeh sa lica zbog činjenice da je ponovo u rodnom gradu, ovoga puta sa koleginicom i sjajnom prijateljicom Tijanom Malešević.

- Reklama -

“Ovu malu pauzu smo iskoristile da Tijana konačno ispuni obećanje da dođe kod mene u Brčko i da se malo družimo u opuštenijoj atmosferi. Jer predstojeće akcije zaista će izsikivati velike napore. Poslije Turske gdje će nam se pored domaće ekipe suprotstaviti reprezentacije Brazila i Belgije, igraju se turniri u Japanu i završni u Kini. Očekujemo odličan rezultat”, priča nam Brankica.

Ni Tijana nije ništa manje oduševljena prijemom u Brčkom gdje im klinci i klinceze prilaze tražeći autogram i fotografisanje.

“Nakon sedam godina koliko traje moje obećanje da ću doći kod Brankice u Brčko, konačno smo našle malo vremena između sportskih obaveza da je posjetim u njenom gradu. Naše poznanstvo traje još iz Ciriha kada smo nastupale za Volero. I mogu vam reći Brčko je prekrasan grad, a ćevapi su odlični”, kroz smijeh nam kazuje primač srpske reprezentacije Tijana Malešević.

Srpske srebrne olimpijke ističu da u Azerbejdžanu na Evropskom šampionatu, za koji selektor Terzić kroz turnire tempira formu, očekuju najviši plasman.

A poslije Evropskog prvenstva Brankica putuje u Japanu gdje će sljedeće dvije godine igrati u ekipi JP “Marvales Tabak”, dok će Tijana Malešević, poslije Brazila gdje je provela prethodnu sezonu, od septembra nastupati u u ekipi “Seremiksan” u turskom Izmiru.

 

 

 

 

(radiobrcko.ba)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime