spot_img
spot_img

Нови супервизор у Брчком

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Новоименовани супервизор за Брчко дистрикт БиХ Денис Херн борави данас и сутра у наступној посјети Брчко дистрикту БиХ. 

У Градској вијећници састао се са градоначелником Синишом Милићем и његовим замјеником Антом Домићем, а сутра ће учествовати на првом Бизнис форуму Брчко дистрикта БиХ.

Након састанка градоначелник jе казао да се нада да ће однос са са новим супервизором бити у интересу грађана Дистрикта Брчко. Незаобилазна тема је била и актуелна ситуација у Брчком и његове перспективе.

“Констатовано је да је остварен одређени напредак у развоју Дистрикта Брчко али да постоје шансе које се још увијек је користе на адекватан начин и да је неопходно предузети додатне напоре како бисмо ствари у Дистрикту Брчко покренули у позитивном правцу” рекао је Синиша Милић, градоначелник Брчко дистрикта БиХ.

Супервизор Хеарн је изразио опредјељење на очувању стабилности и одрживости Дистрикта, уз активно судјеловање везано за дешавања у Брчком. Такођер је изразио забринутост тренутном ситуацијом у Брчко дистрикту и негативног утицаја који она може имати на рад и постигнућа институција Дистрикта.

“Сви се морамо суочити са политиком на свим нивоима али не смије се дозволити да се засјени напредак и одговорност према грађанима. Влада мора да ради у интересу грађана” рекао је Денис Херн, супервизор за Брчко дистрикт БиХ.

Херн је подсјетио да је Дистрикт некада био позитиван примјер у нашој земљи те стога треба уложити напоре како би то био и у будућности, тим више што овај град има излаз на једину међународну ријечну луку у БиХ.

“Мислим да је вријеме да се та предност искористи мудро и продуктивно, а развој луке и других кључних пројеката је врло битан за тај напредак” рекао је Херн.

Прва посјета супервизора Херна Дистрикту подудара се са одржавањем Првог Бизнис форума у Брчком, за који организатори вјерују да ће бити покретач привредног развоја Дистрикта.

 

 

 

(brcko.tv)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img