spot_img
spot_img

Нова побједа за “Лавице”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Утакмицом између кошаркашица Козаре из Градишке и Лавова из Брчког стартовао је други дио такмичења у Првој женској лиги Републике Српске (1. ЖЛРС) за сезону 2020-2021.

У оквиру шестог кола 1. ЖЛРС, новоотворена Арена Градишка угостила је кошаркашице Козаре и Лавова, а побједу и два врло битна бода су, као и у првом дијелу сезоне, уписале кошаркашице из Брчког, којима је ово био четврти овосезонски тријумф у 1. ЖЛРС, док су кошаркашице Козаре уписале пети пораз.

Предвођене изузетно расположеном Милицом Ђокић (31 постигнути поен, уз 6 трица) Лавице су током већег дијела меча имале двоцифрену резултатску предност која је у 32. минуту износила максималних плус 21 поен (34:55). До краја меча домаће кошаркашице су успјела да смање резултатски заостатак али побједа кошаркашица Лавова ни у једном моменту није долазила у питање.

Дебитантску утакмицу за Лавове у Градишци одиграла је и Ива Каришик (11 поена), показавши да ће бити значајно појачање за младу екипу из Брчког у наставку сезоне. КОЗАРА – ЛАВОВИ 50:59 (10:18, 11:20, 13:11, 16:10).

Наредног викенда у оквиру седмог кола 1. ЖЛРС Лавице гостују у Приједору код екипе Младости.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img