spot_img
spot_img

Nokautirao sugrađanina iz čista mira, drugom izbio zube

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tužilaštvo Brčko distrikta BiH podiglo je optužnicu protiv 28-godišnjeg Osmana H. iz Brčkog, koja ga tereti da je dvema osobama prošle godine naneo lake i teške telesne povrede u Brčkom.

U optužnici se navodi da je Osman H. 7. septembra prošle godine u večernjim satima, na području Brčko distrikta u naselju Prutače, u blizini zgrade broj 17, bez ikakvog razloga prišao M. H., dok je ovaj čistio dvorište. Potom ga je udario šakom u usta, usled čega su M. H. izbijena oba donja centralna sekutića, a zadobio je i manju oguljetinu kože prednje unutrašnje strane desnog koljena, piše Faktor.

Osim toga, Osman H. je, prema navodima optužnice, 5. decembra 2016. u večernjim satima u istom brčanskom naselju, ispred zgrade broj 20/c, bez ikakvog razloga, s leđa prišao A. S., te ga udario šakom u lice.

Zbog udarca je tada A. S. izgubio svest i pao na tlo, a Osman H. se tereti da mu ja tom prilikom zadobio natučenja donjeg dela desne strane lica sa pukotinastim prelomom tela desne polovice donjeviličine kosti, bez pomeranja ulomaka.

Pored toga, oštećeni je prilikom pada na pod zadobio ogrebotine leve strane lica, leve uške i leve strane vrata, kao i sitne oguljetine prednje strane desnog kolena.

 

 

 

(faktor.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img