spot_img
spot_img

“Noćni bazar” u Brčkom okupio 25 malih preduzetnika

spot_img
spot_img

U Brčkom je održana privredno-turistička manifestacija “Noćni bazar” na kojoj je 25 malih preduzetnika iz ovog grada i okolnih opština predstavilo svoje proizvode.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić, koji je sinoć obišao izlagače, podsjetio je da distrikt već nekoliko godina pomaže razvoj malog preduzetništva kroz programe samozapošljavanja u privredi i poljoprivredi, kojima se daje šansa nezaposlenim licima sa dobrom poslovnom idejom da se okušaju u tim granama.

– Ono što je važno jeste da stvaramo takav ambijent da ljudi mogu da žive od svog rada, i kroz organizaciju ovakvih i sličnih manifestacija našim sugrađanima pružamo priliku da dopune kućni budžet – rekao je Milić novinarima.

Savo Lukić, koordinator Voćnog kluba Brčko u čijoj organizaciji je održan “Noćni bazar”, rekao je da je cilj manifestacije da se mali preduzetnici svojom ponudom predstave kupcima, ali i da podstakne ljude, koji se iz hobija bave nekom vrstom kućne radinosti, da pokrenu vlastiti biznis.

Privredno-turistička manifestacija “Noćni bazar”, koja je organizovana na brčanskom Trgu mladih, privukla je veliki broj posjetilaca.

 

 

(srna)

 

 

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img