spot_img
spot_img

Низ побједа за “Лавове”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Утакмицама петог кола настављено је кошаркашко Првенство Републике Српске за млађе категорије на нивоу ПКО Бијељина Кошаркашког савеза Републике Српске.

Након убједљивих побједа пионира и млађих пионира у четвртом колу на домаћем терену у Брчком, исте селекције КК Лавови оствариле су нове двије побједе овога пута на гостујућим теренима у Бијељини чиме су задржале мјесто у врху првенствене табеле.

Побједом против екипе Радиник у Бијељини резултатом 63:43 млађи пионири су уписали четврту побједу из исто толико одиграних мечева на старту првенства и са осам освојених бодова заузимају високо друго мјесто на првенственој табели са нешто слабијом кош разиликом у односу на првопласирану екипу из Власенице.

Пионири су побједом против ОКК Плус у Бијељини резултатом 54:50 уписали трећи овосезонски тријумф уз два пораза и са осам освојених бодова заузимају треће мјесто на првенственој табели.

У наредном шестом колу кадети, пионири и млађи пионири КК Лавови у Брчком дочекују одговарајуће селекције КК Зворник Баскет из Зворника. Утакмице се играју у суботу, 16. новембра 2019. године у спортској сали Прве основне школе Илићка по следећем распореду:

12:00h Кадети
13:30h Млађи пионири
15:00h Пионири

Улаз на све утакмице је слободан!

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img