Nikola Đuričko u Brčkom

Jedno od najznačajnijih glumačkih imena u regionu, Nikola Đuričko, sa svojom hit komedijom “Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate” gostovaće 19. februara u velikoj sali Doma kulture u Brčkom.

Stand-up komedija sastavljena od anegdotskih isječaka mami aplauze i smijeh na svim scenama u regionu. Publika će imati priliku da sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života.

- Reklama -

Kako je izgubio 40 klinaca kao pionirski predvodnik, šta je morao da pjeva u prvom razredu, zašto je nosio helanke, kako je dobio dva nagradna izlaska u grad u vojsci, za koliko je prodavao putovanja na Havaje i čuti mnoštvo drugih anegdota iz života popularnog glumca.

Vrijeme je da barem na trenutak zaboravimo sve što je ružno i da se od srca nasmijemo. Zato ovu predstavu nikako ne treba propustiti.

Organizator nakon velikog uspjeha na sceni sa predstavom “Noć bogova” brčanskoj publici priređuje novu hit predstavu.

Aleksandar Pantelić prvi čovjek ovog projekta koji je veliko osvježenje na kulturnom nebu Brčkog, kaže: “Krajem prošle godine smo obećali i to ispunjavamo. U Brčko dolazi trenutno jedna od najatraktivnijih predstava u regiji. Nećemo tu stati, već imamo u džepu ugovore sa nekoliko sjajnih ansambala u regionu i mislim da ćemo uskoro moći izaći sa planom do kraja godine. Cilj nam je da “razmrdamo” uštogljenost i da konačno dođemo do domaćeg pozorišta, a ko će ga voditi nama nije važno, važno je da se desi jer građani Brčkog zaslužuju da imaju vlastitu scenu.“

Karte po cijeni od 10KM možete nabaviti u Balkan pabu već danas.

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime