spot_img
spot_img

Незванично: Ухапшен Пејо Мендеш

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У Брчком је синоћ ухапшен Пејо Мендеш, носилац кандидатске листе Хрватске сељачке странке (ХСС) за Локалне изборе 2020. године, незванично сазнаје nula49.com.

foto: Otisak.ba

Подсјетимо, из брчанске Полиције раније данас саопштено је да је на основу прикупљених оперативних информација, дана 6. 10. 2020. године, а на основу Наредбе Основног суда Брчко дистрикта БиХ извршен претрес лица П.М., те стамбеног објекта и више моторних возила које ово лице користи.

Приликом претреса пронађени су и привремено одузети предмети важни за кривични поступак. Након криминалистичке обраде слободе су лишени П.М. рођен 1969. године у Бијелој гдје је и настањен због основа сумње да је починио кривично дјело “Примање награде или другог облика користи” из члана 376 Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ у вези са кривичним дјелом “Превара при гласању” из члана 193. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ и лице Ј.Р. рођен 1987. године у Брчком, настањен у Рашљанима, а због постојања основа сумње да је починио кривично дјело “Давање награде или другог облика користи за трговину утицајем” из члана 376а Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ у вези са кривичним дјелом “Превара при гласању” из члана 193. Кривичног закона Брчко дистрикта БиХ, додаје се у саопштењу Полиције.

Подсјетимо, раније је због сумње на куповину гласова и крађу личних података, у Брчком већ ухапшено једно лице.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img