spot_img
spot_img

Неустрашиви Данис Авдић покорио Зетру

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Атлетски клуб Сарајево током јучерашње суботе, у култној дворани Зетра, угостио је крем атлетских талената, који су се борили за статус најбољих током државног првенства у атлетици.

Међу елитом, своје наступе биљежили су и такмичари Атлетског клуба Cross.

Почетак календарске године, Брчацима доноси наставак успјеха из претходног периода. Прву државну медаљу у новој години, Cross-у је обезбиједио Данис Авдић.

Изузетан спринт на 60m у конкуренцији млађих јуниора, истрчан у времену 7,36, ривале је позиционирао далеко иза Даниса те је обезбиједио пут злата ка граду на Сави.

Медаље је, у овом случају, измакнула из руку Авдићевим колегама. Армин Беговић такођу у спринту на 60m и Тарик Фазловић у бацању кугле, упркос прихватљивим издањима, нису успјели да се домогну побједничког постоља.

Очекивања Кросоваца од надолазећих изазова су велика. Атлетски клуб из Брчког у наредном периоду очекују дворанска такмичења. Поново ће експедиција из Брчког кренути пут Сарајева на дворанско првенство.

Након тога, нови испити очекују се у Београду. Поред дворанског, Кросовци ће трчати и београдски крос. Пикантерију чини податак да ће један од овогодишњих првенстава у крос трчању на домаћем тлу, организовати Атлетски клуб Cross, управо у нашем граду.

 

 

 

(Дејан Јовичић/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img