Nešić: Brčko po mjeri građana naš je cilj

Brčko po mjeri građana – to je cilj DNS-a koji želi da unese novu energiju i novi način rada u distriktu, poručio je lider ove stranke Nenad Nešić.

On je u Brčkom rekao novinarima da ljudi koji budu nosili listu DNS-a na predstojećim lokalnim izborima imaju znanje, volju i energiju da ostvare interese građana Brčkog i Republike Srpske.

Prema njegovim riječima, Brčko ima dobar geografski položaj i ako budu domaćinski korištena budžetska sredstva sigurno može ostvariti dobar privredni rast.

Nosilac liste kandidata DNS-a za poslanike u Skupštini distrikta Đorđe Popović siguran je da će ova stranka biti dio političke scene u distriktu, te da DNS vidi u koaliciji sa srpskim strankama.

“Imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo dobar izborni rezultat. Daćemo sve od sebe da se situacija u distriktu popravi. Afirmisaćemo interese srpskog stanovništva”, istakao je Popović.

Sjednici brčanskog DNS-a, na kojoj su promovisani kandidati stranke za predstojeće lokalne izbore, prisustvovali su rukovodstvo i članovi Glavnog odbora stranke.

 

 

 

(infobijeljina.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime