spot_img
spot_img

Наташа Савић нова кошаркашица Лавова

spot_img
spot_img
spot_img

Бивша репрезентативка Босне и Херцеговине Наташа Савић нова је кошаркашица Кошаркашког клуба Лавови Брчко.

Прво појачање Кошаркашког клуба Лавови за нову сезону је једна од најбољих кошаркашица на позицији организатора игре у Босни и Херцеговини и бивша репрезентативка Босне и Херцеговине Наташа Савић.

Наташа Савић (дјевојачко Кајтаз), рођена је 23. марта 1992. године у Зеници и висока је 170 цм. У Лавове долази као слободан играч и представљаће велико појачање за предстојећу сезону у којој овај брчански клуб са женском сениорском екипом наступа на четири фронта – WABA лига, Премијер лига БиХ, Куп Босне и Херцеговине и Куп Републике Српске.

Прве кошаркашке кораке Наташа је направила 2004. године у Бијељини, а након тога наступала је за велики број клубова у Босни и Херцеговини. Са екипом Слободе три сезоне је наступала и у WABA лиги.

“Срећна сам што сам од данас и званично члан КК Лавови. Ово је за мене један нови изазов у каријери и с нестрпљењем очекујем почетак нове сезоне. Тренера Ближњаковића познајем већ дуго времена, упозната сам и са његовим системом и начином рада, тако да мислим да неће бити проблема са адаптацијом и уклапањем у екипу. Пратила сам Лавице претходне сезоне када су оствариле сјајне резултате и сигурна сам да ће наредна сезона бити још успјешнија”, изјавила је Наташа Савић, приликом данашњег озваничења сарадње.

Предсједник клуба Бошко Вукадиновић овим поводом је истакао: “Наташа Савић је била наша жеља и раније, међутим стицајем одређених околности није дошло до сарадње. Сада смо ту, заједно, са истим циљем да Лавови наредне сезоне буду још бољи и конкурентнији у свим такмичењима. Наташа је један од најбољих организатора игре у Босни и Херцеговини, са искуством играња и у WABA лиги, и као таква без дилеме донијеће много квалитета нашој екипи”.

Сви чланови клуба Наташи су пожељели добродошлицу.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img