spot_img

Nataša Damjanović: “Nešto što će mi ostati u sjećanju.”

Published:

spot_img

Sinoć je u brčanskom Domu kulture održan humanitarni koncert na kome su prikupljena sredstva za pomoć liječenju Nataši Damjanović. Danas, kada su se utisci slegli, Nataša se putem svog fejsbuk profila obratila svima sa svojim viđenjem događaja koji je pokazao da građani Brčkog imaju veliko srce. Njeno obraćanje prenosimo u cjelosti:

“Sinoć je bilo veče za pamćenje. Nešto što će mi ostati u sjećanju. Prepun Dom kulture! Toliko ljudi i emocija na jednom mjestu mogla sam samo da zamislim u snovima. Ja, kao jedan mali čovječuljak u našem gradu zbog kojeg su svi došli da pokažu da naš grad ima dušu i srce, sam sinoć ostala bez riječi. Do jednog trenutka nisam ni bila svjesna da su tu svi zbog mene, dok nisu počeli svi da prilaze, daju riječi i zagrljaje podrške. Mimo svih finansija koje ste mi obezbijedili, ispunili ste mi dušu i srce sa ljubavlju. Dali ste mi vjetar u leđa da idem dalje, da se borim.

Koncert je bio i više nego uspješan. Prikupljeno je 5692,50 KM. Novac je prebačen na moj račun, tako da ću iskoristiti otići na duži period već u junu, i drugi put krajem godine.

Želim da se zahvalim svim učesnicima, hor Sveti Stefan Dečanski, Veterani SPKD “Prosvjeta”, pjevačkoj grupi Bosiljak KUD “Ilićka”, Aleksandar Ljubičić, Đorđe Predojević, Milana, Marija i Helena Radić, Jelena Ćirković, Katarina Stanišić, Aleksa Marković, Ognjen Okilj, Učeicima Prve osnovne škole, Aleksi Tutiću.

Zatim, da se zahvalim školi ikonopisa Sveti Apostol Luka, i školi ikonopisa Carica Nebeska, koje su darovale ikone koje su bile na licitaciji. Posebnu zahvalnost svim privrednicima koji su učestvovali u licitaciji i po završetku licitacije poklonili mi iste te ikone.

Zahvalnost moju imaju sve radio i TV stanice i svi Brčanski portali, kao i Daliboru Mićanović koji su učestvovali u reklamnom dijelu i izradi plakata i karata.

Mići Trniniću, kao tehničkoj podršci, Sandri i Bošku Jovičić koji su se pobrinuli da sve izgleda kako je izgledalo. Svima vama koji ste bili i koji ste dali svoj doprinos na bilo koji način.

Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi, svim sveštenicima, i kao šlag na tortu, mojim SVETOSAVCIMA KAO GLAVNIM ORGANIZATORIMA, na čelu sa predsjednicom Teodorom Pantić kao glavni inicijator humanitarnog koncerta.

HVALA VAM SVIMA, OD GOSPODA BOGA VAM ZDRAVLJE I SVAKO DOBRO! VOLIM VAS SVE!”

Nataši želimo uspješno liječenje, uz poruku koja je i sinoć jasno poslata – tu smo za nju.

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img