spot_img
spot_img

Наставља се успјешна сарадња Брчко дистрикта и УНДП у БиХ

spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине Есед Кадрић и допредсједник Скупштине Иво Филиповић данас су у просторијама Скупштине одржали састанак са резидентном представницом УНДП-а у БиХ гђом. Стелианом Недером, с којом су разговарали о провођењу тренутног заједничког пројекта побољшања енергетске ефикасности јавних објекта, као и будућој сарадњи.

„Брчко дистрикт и УНДП у БиХ имају добру сарадњу дуги низ година и имамо неколико активних заједничких пројеката које проводимо. Тренутно нам је у фокусу пројекат утопљавања јавних објеката, а радимо и на томе да преко УНДП обавимо процедуру набавке израде идејног пројекта „Центар за управљање отпадом“. На тај начин бисмо искоординирали активности на затварању градске депоније и оспособили модеран центар за отпад на подручју Дистрикта“, изјавио је Кадрић.

Резидента представница Стелиана Недера исказала је своје задовољство досадашњом сарадњом са Брчко дистриктом.

„Драго ми је да се рад на енергетској ефикасности одвија добро и радујем се што ћемо наставити и проширити рад, не само на овом пројекту, него и на пројекту збрињавања отпада“ казала је Недера.

„Задовољство ми је што смо данас угостили резидентну представницу и што је на реду утопљавање и обнова крова зграде Скупштине чија ће реализација услиједити чим документација буде спремна. Зграда Скупштине је заиста у јако лошем стању и то је велика ствар за Скупштину, за заступнике а посебно за дјелатнике, односно стручну службу Скупштине“ истакао је Иво Филиповић.

Састанку су присуствовали и шеф Одјељења за стручне и административне послове Недим Хамзабеговић као и представници Канцеларије за управљање јавном имовином, након којег су обишли зграду Скупштине.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img