spot_img
spot_img

“Народ и правда” реаговала на Османовићеву изјаву

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

У изјави за РТВ Хит Брчко дистрикт БиХ, шеф Одјељења за образовање Сенад Османовић изјавио је како је сва омладина у Брчко дистрикту БиХ члан Странке демократске акције (СДА), те како приликом запошљавања немају потребу да “тискају” своје кандидате када су сви млади у Брчком њихови чланови.

Наводи се ово у саопштењу које је јавности данас упутила “Народ и правда”.

“Тешко је одлучити се да ли је господин Османовић својом констатацијом исказао дозу примитивизма уз примјесе бестидности или је на овај начин желио изазвати одређену реакцију”, додају у саопштењу.

“У сваком случају, успио је изазвати реакцију младих људи који своје мјесто нису хтјели пронаћи у поменутој политичкој организацији. На овај начин господин Османовић понизио је све младе људе који нису чланови наведене странке, а који притом теже колективном интересу умјесто личном”, кажу из “Народ и правда”, те додају:

“Овим путем желимо поручити господину Османовићу да овај град посједује мноштво квалитетних људи, па и оних који не припадају нити једној политичкој опцији. То су млади људи који због оваквих лоших кадрова СДА на поштен начин не могу доћи до посла. То су и наши спортисти, бизнисмени, доктори и многи други перспективни људи који нису чланови поменуте политичке опције.”

“Овим путем желимо се и захвалити оваквим високопозиционираним члановима поменуте странке који се све чешће и чешће губе у својим лажима толико да више не могу разлучити шта говорити у јавности, а шта не. На овај начин освјештавају све оне који се храбро боре против постојећег система”, стоји у саопштењу ове политичке опције упућеном данас.

“Да ли је ово јавно признање да су сви конкурси условљени и чланством у СДА? Има ли ту мјеста за истражне органе? Хоће ли реаговати и тужилаштво?”, питају из “Народ и правда”

“Позивамо младе људе свих националних и религијских опредјељења да се придруже у борби против оваквог система”, закључује се у саопштењу.

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img