spot_img
spot_img

Najbolji prijatelji vašeg najboljeg prijatelja: Ovo je Miki grooming salon & hotel!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

„Miki grooming salon & hotel“ za njegu i smještaj pasa nalazi se na adresi Ulički Put 1/E, u širem gradskom jezgru grada Brčko. 

Svi objekti su izgrađeni i opremljeni po najzahtjevnijim EU pravilnicima, a ovaj salon za šišanje i njegu pasa nudi kompletan tretman za uljepšavanje Vašeg kućnog ljubimca (šišanje pasa svih vrsta i veličina, kupanje, sređivanje ušiju i noktiju).

Hotel Vašem ljubimcu nudi dnevni i višednevni boravak u prirodnom, čistom, urednom i osiguranom ambijentu. Za noćne sate dostupne su udobno opremljene klimatizovane prostorije sa automatizovanom dezinfekcijom. Smještaj je prilagođen svim vremenskim uslovima kao i navikama ljubimaca.

Stručnost, iskustvo i ljubav prema kućnim ljubimcima doprinijeli su da „Miki grooming salon & hotel“ postane omiljeno mјesto mnogih ljubimaca, kao i njihovih vlasnika. Ljubazno i profesionalno osoblje ovog objekta brine da svako uređivanje Vašeg ljubimca bude prijatno iskustvo, bez stresa i straha. Kao odgovorni prijatelji Vašeg prijatelja „Miki grooming salon & hotel“ obezbjeđuje pristup veterinarskim uslugama 24 sata dnevno. Shodno odgoju, navikama, Vašem izboru, kao i savjetu veterinara, Vašem ljubimcu dostupna je suva, mokra i kuvana hrana superpremium klase.

Tu je i dvadesetčetveročasovni nadzor i briga o čovjekovom najboljem prijatelju, jer on ne zaslužuje ništa manje. Tu je čak i prevoz ljubimaca od Vašeg doma do salona!

Želja „Miki grooming salona & hotela“ je da kvalitet usluge, visok nivo posvećenosti i stručnosti doprinesu poboljšanju života kućnih ljubimaca, te da njihovim vlasnicima omoguće neophodnu periodičnu njegu ljubimaca i bezbrižan odlazak na zasluženi godišnji odmor uz prihvatljive i razumne cijene.

Za više informacija o uslugama možete pozvati 061/671-681 ili posjetiti objekat lično.

Više o radu „Miki grooming salona & hotela“ možete saznati i na veb stranici www.miki.ba ili Instagram ili Fejsbuk profilu.

Iz ovog salona šalju tople pozdrave Vama i Vašoj Šapi, do sledećeg viđenja!

 

 

(sponzorisana objava)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img