spot_img
spot_img

Najavljen “Savski cvijet”: Bogat sadržaj u Brčkom ovog ljeta

spot_img
spot_img

Manifestacija “Brčansko ljeto – Savski cvijet” i ove godine obilovaće kulturnim sadržajima tokom cijelog avgusta.

Pored dvije likovne kolonije – Likovna kolonija „Sava“ i „Naiva na Savi“ i promocije knjiga, Brčake i goste ove godine 14. avgusta očekuje već tradicionalna Gradska regata „Karneval na vodi 2022“, te koncerti koji će biti održani u Bijeloj i na Trgu mladih.

„Imamo nekoliko koncerata za redom. To su koncerti Hanke Paldum 15., zatim 17. avgusta koncert Radeta Lackovića i gostiju u Domu kulture u Bijeloj, zatim istoga dana koncert ‘Divanhane’ na Trgu mladih. Takođe, 18. avgusta očekujemo koncert Sergeja Ćetkovića i 23. koncert grupe ‘Hari Mata Hari’“, kazao je za medije urednik ove manifestacije Jakov Amidžić.

Amidžić je dodao kako službeni program Brčanskog ljeta nije konačan, te kako postoji mogućnost proširenja njegova sadržaja.

„Ove godine smo imali problem s realiziranjem ove manifestacije zbog toga što je nevladin sektor u novom načinu financiranja pa je tu došlo do određenih kašnjenja, ali očekujemo da ćemo tijekom ovog mjeseca riješiti bar dio financijskih pitanja, što će nam omogućiti da ovaj program proširimo i upotpunimo dodatnim kvalitetnim sadržajima“, rekao je Amidžić.

“Brčansko ljeto – Savski cvijet” bit će zaključeno promocijom dvobroja časopisa „Susreti“, koja je zakazana za posljednji dan avgusta.

Ulazi na sve sadržaje u sklopu ove manifestacije besplatni su za sve posjetioce.

 

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Povezano

spot_img
spot_img

Poslednje vijesti

spot_img
spot_img