spot_img
spot_img

Мушкарац пронађен на Мајевици је убијен, полиција претресла кућу осумњиченог

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Истражитељи су наставили рад на утврђивању детаља смрти мушкарца чије је тијело јучер пронађено у близини планинарског дома Свети Бернард на подручју Мајевице. Досад је утврђено да је она настала насилним путем, а осумњичени је ухапшен.

Тужилаштво Брчко дистрикта, у сарадњи с Полицијом дистрикта данас је наставило са интензивним провођењем истражних радњи у случају проналаска беживотног тијела мушкарца на подручју планине Мајевице.

“У просторијама Градске мртвачнице у Брчком извршена је обдукција леша Л. Ч., а обављени су и претреси његове породичне куће, као и куће М. А, који је доведен у везу с насилном смрћу жртве”, казали су уз брчанског тужилаштва.

Након наведених радњи и спровођења М. А. у просторије Тужилаштва дистрикта, дежурна тужитељица га је испитала у својству осумњиченог, стављајући му на терет кривично дјело убиства.

“С тим у вези, он је по обављеном испитивању у тужилаштву и даље задржан, а док траје његово 24-сатни задржавање, тужилаштво ће током дана поднијети приједлог Основном суду да му се одреди притвор”, додали су из тужилаштва.

У претресима два стамбена објекта изузети су предмети и трагови који могу послужити као доказ при доношењу судске одлуке о притвору те у даљем току кривичног поступка.

Из Тужилаштва Брчко дистрикта су закључили да се истражне радње у овом предмету и даље интензивно настављају.

 

 

 

(klix.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img