Muris Fusko: Svi su oduševljeni jer sam došao traktorom na maturu - nula49.com
spot_img
spot_img

Muris Fusko: Svi su oduševljeni jer sam došao traktorom na maturu

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Maturant JU Poljoprivredne i medicinske škole u Brčkom Muris Fusko na proslavu mature došao je traktorom čime je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama ali oduševio i nasmijao svoje kolege nastavno osoblje ali i građane cijele BiH i šire.

Ovaj zanimljivi dečko za portal “Avaza” je objasnio odakle mu ideja da baš s traktorom dođe na maturu.

“Ideja da dođem traktorom na maturu je došla samim time što sam završio smjer poljoprivredni tehničar te uz želju da napravimo malo zabave ispred škole. Naravno uz pomoć mojih drugova bilo je bolje nego što smo mi zamislili. Kolege su bile oduševljene mojim potezom”, kazao je Fusko.

Dodao je da osim kolega oduševljeni su bili i profesori koji su mu predavali četiri godine u srednjoj školi.

“Istakao bih kako uglavnom većina na maturu dolazi u skupocjenim vozilima, međutim mi smo bili malo drugačiji i stigli ovako, na traktoru”, s ponosom kaže Fusko.

Na traktoru smo primjetili i jedan divan buket cvijeća, na upit za koga je bilo cvijeće Fusko nam je kazao da je buket otišao u ruke njegove kolegice koja mu je bila i maturska pratnja.

“Bila je oduševljena i cvijećem i traktorom”, ističe Fusko.

Ispričao je i kako se osjeća sada kada je postao zvijezda društvenih mreža.

“Dan poslije mature osjećamo se više nego zadovoljno, nismo očekivali ovakav da kažemo “bum” od medija i toliko pozitivnih komentara”, dodaje Fusko.

Otkrio je i svoje planove za dalje. Kaže da jako voli svoju profesiju i da se osjeća zadovoljno.

“Ostajem u Brčkom da radim sa svojom porodicom ovaj posao (ratarstvo i stočarstvo) uz to namjeravam da nastavim i školovanje na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu”, kaže ovaj zanimljivi dečko.

 

(avaz.ba)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img