spot_img
spot_img

“Мундијал из блока” – Брчко навија за Орлове!

spot_img
spot_img

Хуманитарна организација “СРБИ ЗА СРБЕ”, спроводи глобалну хуманитарну акцију “Мундијал из блока”! Наш град биће један од актера ове акције на 2 локације.

Пријатељи највеће хуманитарне организације у нашем граду ставили су се на располагање и овог пута, а свој допринос у овој акцији можете да оставите у пабовима “Отписани” и “Три собе”.

Идеја је да се подршка коју ћемо несебично давати нашој фудбалској репрезентацији на овогодишњем мундијалу у Катару споји у хуману причу, да путем донаторских кутија које ће за вријеме трајања мундијала бити постављене у наведеним локалима прикупимо што значајнија средства у нашем граду.

Срби са свих меридијана, од Њујорка до Лознице од Сиднеја до Херцег Новог, имаће прилику да се организују, ватрено навијају а потом и уплате донацију на рачун Хуманитарне организације Срби за Србе која ће сва прикупљена средства усмерити за помоћ породицама на Косову и Метохији.

Хуманитарна организација Срби за Србе од свог оснивања до сада – прикупила је десет милиона евра донација!

Невјероватни резултати, остварени у седамнаестогодишњем постојању организације, омогућили су да велики број породица данас живи у својим топлим домовима, спавају у новим креветима, имају купатила, бијелу технику, струју, воду, а кровови више не прокишњавају. Много је дјеце која су по први пут добила своју собу, радни сто, плакар, играчку или рачунар.

Акције, извјештаје, фоторепортаже и остало можете пратити на званичном сајту srbizasrbe.org и путем друштвених мрежа.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img