spot_img
spot_img

Мотивација, издржљивост, инспирација: У суботу промоција књиге “Трка у мојој глави” Ивана Мишкељина

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Промоција књиге “Трка у мојој глави” аутора Ивана Мишкељина, одржаће се у суботу 22. јануара у 18 часова у брчанском Омладинском центру.

Један од најбољих маратонаца региона и члан репрезентације Србије у ултрамаратону Иван Мишкељин написао је своју прву књигу о трчању са насловом “Трка у мојој гави”.

“Књигу “Трка у мојој глави” сам написао поводом десетогодишњице мог бављења трчањем. У њој сам описао о чему сам све размишљао, са чиме сам се све борио током трка. Описао сам искуства са многих трка на којима сам учествовао, између осталих то су: Београдски маратон, Новосадски маратон, Суботички полумаратон, Кјотанго ултрамаратон у Јапану, Свјетско првенство за ултрамаратонце у Дохи и још много других трка”, каже Мишкељин.

Промоција књиге “Трка у мојој глави” у организацији ТРК Мајевица биће одржана у суботу, 22. јануара од 18 часова у брчанском Омладинском центру.

Посјетиоци ће моћи да купе књгу и друже се са аутором Иваном Мишкељином, али и да чују причу о несвакидашњој инспирацијо која може бити примјењена и у свакодневном животу.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img