spot_img
spot_img

Module One: Једна година, безброј савладаних препрека

spot_img
spot_img

Дана 3. Октобра 2023. године, компанија Module One прославила је своју прву годишњицу од оснивања. Тим поводом, организована је симболична закуска и дружење за све запосленике.

Извршни директор, Дино Шачировић, обратио се присутнима ријечима:

“Прва година била је изазовна, сусрели смо се с низом проблема с којима се не суочава ниједна друга компанија на свијету. Ипак, без обзира на те изазове, остварили смо значајан напредак у свим аспектима пословања. Ми смо компанија која има само годину дана и морамо непрестано радити на себи, континуирано побољшавати процесе производње те пратити глобалне трендове и прилагодити се тржишту како бисмо опстали у овим изазовним временима и окружењу. Наш циљ није само преживјети, већ постати најбоља компанија у овом окружењу. Сигуран сам да то можемо остварити оваквим приступом и тимским духом који посједујемо. Осјећам понос што сам дио овог тима и хвала вам на вашем доприносу јер компанију чине људи, а не само машине и хале. Желим посебно истакнути и захвалити тројици колега, Амиру Ковачевићу, Алену Грабусу и Марку Бодироги, на њиховом изванредном доприносу и преданом раду за нашу компанију.”

Након изјаве извршног директора Дине Шачировића, запосленици су му приредили изненађење у облику елегантног поклона – ручног сата с гравуром “Module One Family“, што је дубоко гануло директора.

Присутни су наставили дружење у позитивном амбијенту и разговарали о будућим циљевима компаније.

 

(спонзорисана објава)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img