Mladi SNSD-a gestom humanosti obradovali zaposlene u JZU

Aktiv mladih SNSD – a Brčko uručio je danas pakete svježeg voća i prirodnih sokova zaposlenima Javne zdravstvene ustanove u Brčkom kao vid podrške u borbi sa virusom korona. 

Mladi nezavisni socijaldemokrati svjesni su teške situacije u kojoj rade svi zaposleni u zdravstu u uslovima epidemije, zbog toga su na ovaj način htjeli dati svoj skromni doprinos.

- Reklama -

“Odlučili smo da im uručimo pakete svježeg voća i prirodnih sokova, kao izraz zahvalnosti za nesebično zalaganje i nadljudske napore prilikom liječenja pacijenata zaraženih virusom korona”, rekao je predsjednik Aktiva mladih SNSD-a Brčko Ljubomir Nišić.

Nišić je dodao da je ova donacija trebala biti uručena i ranije, ali je odgođena za period poslije izbora, kako gest ne bi bio protumačen kao dio političke kampanje.

On je ovu priliku iskoristio i pozvao sve na ujedinjenost, jer se samo složni i zajedno možemo izboriti sa ovom epidemijom.

Naglasio je i da će Aktiv mladih sasvim sigurno u skladu sa svojim mogućnostima nastaviti sa humanitarnim radom u ovom teškom vremenu.

 

 

 

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime