spot_img
spot_img

Млади СНСД-а гестом хуманости обрадовали запослене у ЈЗУ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Актив младих СНСД – а Брчко уручио је данас пакете свјежег воћа и природних сокова запосленима Јавне здравствене установе у Брчком као вид подршке у борби са вирусом корона. 

Млади независни социјалдемократи свјесни су тешке ситуације у којој раде сви запослени у здравсту у условима епидемије, због тога су на овај начин хтјели дати свој скромни допринос.

“Одлучили смо да им уручимо пакете свјежег воћа и природних сокова, као израз захвалности за несебично залагање и надљудске напоре приликом лијечења пацијената заражених вирусом корона”, рекао је предсједник Актива младих СНСД-а Брчко Љубомир Нишић.

Нишић је додао да је ова донација требала бити уручена и раније, али је одгођена за период послије избора, како гест не би био протумачен као дио политичке кампање.

Он је ову прилику искористио и позвао све на уједињеност, јер се само сложни и заједно можемо изборити са овом епидемијом.

Нагласио је и да ће Актив младих сасвим сигурно у складу са својим могућностима наставити са хуманитарним радом у овом тешком времену.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img