spot_img
spot_img

Млади брчански одбојкаши ривалитет граде у Србији

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Да Брчко слови као неисцрпан извор одбојкашких талената, одавно је познато свим љубитељима одбојке широм бивше Југославије, а од прије петнаестак година и широм Европе.

Бројни одбојкаши и одбојкашице који су поникли и стасавали у сали “ДТВ Партизан”, прославили су брчанску одбојку, прославили су наш град, и напосљетку заузели су пристојно мјесто у ризници играча који ће остати упамћени као одлични спортисти и добри људи.

Стопама успјеха Чулића, Ристића, Елезовића и осталих успјешних одбојкаша са брчанског списка врсних спортиста однедавно су кренула два млада одбојкаша, Алекса Мандић и Лука Станковић.

Обојица су прве одбојкашке кораке научили у Јединству одакле су тражећи своје мјесто под одбојкашким небом кренули пут Србије. Мандић брани боје Партизана, а Станковић носи дрес Војводине.

Финале одбојкашког суперкупа Србије одржано прије пар дана у Новом Саду у коме су се знање, спортску вјештину и срећу одмјерили Војводина и Партизан била је прилика да се ова два млада одбојкаша сретну, а сусрет је забиљежила и наша камера. Случајно или не, њихов сусрет, пријатељски наравно, је овјековјечен.

Ко зна зашто је то тако…

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img