spot_img
spot_img

Младен Босић поднио оставку на мјесто предсједника ОО СДС Брчко

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ОО СДС Брчко на јучерашњој сједници изабрао је Младена Васића за замјеника предсједника странке, након чега је Младен Босић пренио овлаштења руковођења СДС-ом у Брчком, сазнаје БН.

Преношење овлашћења на Васића, Босић то правда обавезама које има ради почетка рада Парламентарне Скупштине БиХ у којој је делегат у Дому народа.

“Ово је важан тренутак за СДС у Брчком након што је странка у протеклом периоду преживјела више удара, како од стране политичких противника, тако и од стране прелетача из сопствених редова. Овим је завршен процес санације странке и она улази у припрему за изборе идуће године са новом енергијом и људима који су остали вјерни политици странке”, казао је Босић.

Младен Васић је, како каже, ново и некомпромитовано лице у политици и имаће сву подршку старијих и искуснијих чланова странке.

Васић је најавио да ће странку отворити врата за младе и нове људе, уз уважавање старијих и искуснијих чланова у њеним редовима.

“Основни задатак странке у наредном периоду је бављење проблемима грађана Брчког које ова садашња власт није у стању да ријеши – од корупције до основних инфраструктурних проблема”, рекао је Васић, наглашавајући да ће се борити да од великог буџета Дистрикта Брчко корист имају сви грађани, а не само они који га годинама крчме као да је њихова властита имовина.

 

 

 

(rtvbn.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img