spot_img
spot_img

Млад и успјешан: Брчак креирао сјајну игру за најмлађе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Наш млади суграђанин Милутин Секулић креатор је игре за најмлађе, MallowSlayer, коју већ сада можете преузети на Google Play Store-у.

У нашем граду поникли су бројни успјешни млади људи, а један од њих свакако је и Милутин Секулић.

Млади двадесетпетогодишњи инжењер рачунарске графикесредњу Техничку школу заршио је у Брчком, а након праксе у успјешној локалној фирми, уписује жељени Факултет Техничких наука у Новом Саду, смјер Анимација у инжињерству.

За вријеме студија показује велико интересовање у области анимације и 3D анимације, креирања и обраде дигиталних и графичких података, а свој дипломски рад реализује кроз идејно рјешење игре намијењене најмлађима, а коју је по завршетку факултета и објавио.

Своју каријеру започео је у америчкој startup компанији са сједиштем у Новом Саду, у којој је био један од првих запослених. Фирма, која је у сувласништву познатог холивудског глумца, ради на креирању напредних технологија за ТВ и филмску индустрију развијајући алате са којима циљају олакшати и убрзати сваки корак у процесу креирања компјутерски генерисаног садржаја.

Милутин је доказ да се напоран рад и жеља за успјехом увијек исплате, те као такав даје позитиван примјер свим младима, а доказ је и колико значи подршка пружена онима који су заинтересована за рачунарске технологије.

Nula49.com свакако ће са пажњом пратити даљи пут нашег младог суграђанина, а не сумњамо да ћемо о њему тек писати.

Игра MallowSlayer доступна је за Андроид платформу, те је потпуно бесплатно можете преузети путем Google Play Store-а на ОВОМ ЛИНКУ.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img