spot_img
spot_img

Мирић као некада за пето славље Брчко Здравља

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Фудбалери КМФ Брчко Здравља оправдали улогу фаворита те на домаћем терену убједљиво савладали госте из Котор Вароши. Капитен домаћих, Нинослав Мирић, пркоси годинама доказавши још једном да је ријеч о изузетном мајстору глобално популарне игре.

Заостали сусрет 9. кола Прве футсал лиге Републике Српске, одигран без присуства публике у дворани Економске школе у Брчком, потпуно заслужено припао домаћем саставу који је госте, на пут повратка у Котор Варош, испратио са четири поготка у мрежи.

Уводне секвенце у знаку домаћег тима али су почетне прилике за Семира Хоџића и Нинослава Мирића остале неискоришћене. Гости из свог првог правог напада на сусрету, преко Тепића, стижу до почетног вођства у петом минуту. У наставку неколико изгледних ситуација на обје стране терена али су чувари мреже најистакунтији актери у тим тренуцима. Када гости из указаних прилика нису успјели повисити вођство, Дражен Лукић након феноменалне асистенције Мирића поравнава резултат у петнаестом минуту дуела. Идентичним резултатом се отишло на одмор.

У наставку динамичног дуела потпуна доминација Брчко Здравља. Теренску иницијативу те потпуни резултатски преокрет, није пропустио печатирати Семир Хоџић након шест минута борбе у наставку. Покушали су гости креирати евентуални повратак у меч што је домаћима отварало вишак простора пред голом Котор Вароша. Два ефектна контранапада и егзекуције у режији поменутог Мирића, односно Емира Хоџића а све то у распону од само два минута, ријешиле су питање побједника на сусрету и обезбиједила потпуну контролу над дешавањима на паркету.

Без већих узбуђења до конца дуела, Брчко Здравље рутински је привело посао крају за пети овосезонски тријумф, након којег Брчко Здравље заузима трећу позицију на табели, са 16 освојених бодова.

КМФ Брчко Здравље – КМФ Котор Варош 4:1 (1:1)

Дворана Економске школе Брчко дистрикт

Судије: Бојан Ракић, Радмило Вуковић Делегат: Драган Јовичић

КМФ Брчко Здравље: Д. Вујић, С. Хоџић , Е. Хоџић, Чавалић, Мирић (К), Митровић, З. Вујић, Манојловић, М. Лукић, Д. Лукић.

КМФ Котор Варош: Кутић, Тепић, Жарић, Башић, Недић (К), Ђекановић, Ступар, Хаџиселимовић.

 

 

 

(Дејан Јовичић/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img