spot_img
spot_img

Милосављевић више није тренер рукометаша Локомотиве

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Жикица Милосављевић је прије два дана поднио неопозиву оставку на мјесто шефа стручног штаба у рукометном клубу Локомотива, речено нам је у овом премијерлигашу.

Милосављевић, који је прије 15-так година словио као најбоље десно крило свијета, одлучио се на овај потез након само два одиграна кола у шампионату БиХ.

У првом колу „локоси“ су код куће играли неријешено против височке Босне, да би на гостовању у Бањој Луци претпјели убједљив пораз од 6 голова разлике. Такав старт брчанских рукометаша је изгледа био окидач који је директорицу Клуба Звјездану Недић нагнао да озбиљно размисли о останку Жикице Милосављевића на челу струке.

Како незванично сазнајемо, Милосављевић је предухитрио директорицу Недић и поднио оставку. У уторак вече опростио се са играчима и захвалио им се на досадашњој сарадњи.

На наш телефонски позив Милосављевић се није јављао, па тако нисмо успјели сазнати конкретан повод његове оставке, иако се у брчанским рукометним круговима одавно помињала могућност његовог одласка са ужарене тренерске клупе „Локоса“.

То се наслућивало и због чињенице што овај рукометни стручњак, који је на чело брчанског премијерлигаша стигао у јуну прошле године, ове такмичарске сезоне није имао важећи уговор са Клубом.

Ко ће у наредном периоду водити екипу, нисмо успјели сазнати.

 

 

 

 

(MD/nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img