spot_img
spot_img

Милић: У чије име СДП позива НАТО у Брчко?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић оцијенио је данас да позив Предсједништва СДП-а БиХ за лоцирање трупа НАТО-а у Брчком није добронамјеран и представља захтјев за радикализацијом стања у БиХ.

“То је врло неодговорно. У чије име СДП позива НАТО у Брчко, ко је СДП да, у тренутку када се у дистрикту спроводи низ важних реформи и стварају услови за реализацију крупних инфраструктурних пројеката, па и пословних иницијатива, проглашава Брчко неуралгичном тачком”, упитао је Милић, који је и члан Главног одбора СНСД-а.

Он је рекао Срни да је политичка ситуација у Брчком стабилна и да је Брчко након локалних избора прошле године прво у БиХ добило нову владу, за разлику од Федерације гдје влада улази у четврту годину техничког мандата.

“Да би се прикрили стварни проблеми у том ентитету и избјегли разговори о измјени изборног закона, СДП на овај начин кризу покушава отворити тамо гдје кризе нема”, сматра Милић.

Он је подсјетио и да је Савјет министара на посљедњој сједници донио неколико важних одлука за Брчко.

“Умјесто да поздраве такав напредак, СДП БиХ Брчко проглашава неуралгичном тачком. Позивам супервизора за Брчко да јасно осуди овакве квалификације, као нетачне и недобронамјерне”, рекао је Милић.

 

 

 

(srna)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img