spot_img
spot_img

Milić: Politički motivisan zahtjev grupe poljoprivrednika

spot_img
spot_img

Predsednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić ocijenio je danas da je zahtjev za smjenom resornog šefa poljoprivrede u Vladi distrikta Milenka Ninkovića politički motivisan.

„Ako imate problema, onda sjednete i razgovarate o problemu, a ne da odmah tražite smjenu šefa Odjeljenja, To je ucjena koja ne može i neće proći“, rekao je Milić, koji je ujedno i predsjednik OO SNSD-a u Brčkom.

On kaže da ogromna većina poljoprivrednika, njih preko 90 odsto, podržava rad Milenka Ninkovića, koji je, po prvi put, obezbedio redovnu isplatu podsticaja u Brčkom.

„Naravno problema ima i u ovoj oblasti, ali daleko manje nego u nekim drugim odjeljenjima, da ih ne pominjem, i za razliku od njih, ovi problemi su rješivi, a šef Odjeljenja poljoprivrede je spreman da o svemu razgovara. Konkretno, i o problemu gazdinstava. Logično je,medjutim, da sa druge strane morate imati sagovornike, a to nisu oni koji traže smjenu prije razgovora“, smatra Milić.

On je naglasio da su, potpisnici zahtjeva za smjenu Milenka Ninkovića, „nesumnjivo politički prepoznatljivi kroz pojedine političke stranke“.

„Naravno, to je njihova stvar i pravo. Ali za mene je ključno pitanje mjere u kojoj iza takvog zahtjeva, a time i destabilizacije Vlade, stoje njihovi politički autoriteti“, kategoričan je Milić.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img