spot_img
spot_img

Милић обишао дежурне службе и даровао прву бебу у 2019.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић традиционално је посљедњих сати у 2018. години обишао дежурне градске службе које се брину о безбједности и здрављу грађана дистрикта.

Милић је посјетио дежурне љекаре и медицинско особље Хитне помоћи ЈЗУ „Здравствени центар Брчко”, Ватрогасни дом, Полицију Брчко дистрикта БиХ, а неколико минута пред поноћ у укључењу уживо пожелио је све најљепше слушаоцима „Радио Брчког”.

„Желио сам обићи у овој ноћи људе који у вријеме када се сви заједно веселимо и радујемо, бдију над нашом безбједношћу и здрављем. Њихова мисија и улога је посебна и они заслужују нашу посебну пажњу“, рекао је градоначелник Милић.

Тачно у 00.00 часова, заједно са Кикијем Лесендрићем и „Пилотима” градоначелник Милић честитао је 2019. годину грађанима који су стару годину испратили на отвореном на градском тргу.

Градоначелник Синиша Милић у новогодишњој ноћи даровао је мајци прворођене бебе у 2019. години Амири Кљун цвијеће и 500 КМ.

Градоначелник Милић је рекао да жели да се у Брчком рађа што више дјеце, а да је власт дужна да кроз разне бенефите допринесе развоју пронаталитетне политике.

“Драго ми је да смо у новогодишњој ноћи богатији за још једно дијете, још једног становника Брчко дистрикта БиХ. Ово је прилика да симболично одамо признање и овим људима који раде овдје у породилишту и да пожелимо родитељима срећно одрастање њиховог потомствa, а грађанима да се у Брчком рађа што више дјеце”, рекао је Милић.

Дежурни љекар и специјалиста гинекологије и акуштерства ЈЗУ ‘Здравствени центар’ Брчко Бегзудин Ахметовић рекао је да је пород протекао без проблема.

“Први пород у 2019. години у нашој установи, десио се у 8.45 часова, царским резом је рођена здрава мушка беба, тежине 3.650 грама, 56 центиметара дужине”, рекао је Ахметовић.

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img