Milić: Imam podršku sedam srpskih poslanika

Na danas održanoj konferenciji za medije, gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić izjavio je da ima podršku sedam poslanika iz reda srpskog naroda u Skupštini Distrikta.

Gradonačelnik je pojasnio da je u ponedeljak dobio spisak sa potpisima sedam poslanika iz reda srpskog naroda, koji ga podržavaju, i to četiri iz reda SNSD-a, dva iz reda SP-a i, vjerovatno najneočekivaniji – jedan potpis poslanika SDS-a, Uroša Vojnovića.

- Reklama -

Milić je takođe demantovao medijske spekulacije o razrješnjeu šefova odjeljenja iz reda srpskog naroda.

“Istina, odluke jesu bile pripremljene, ali isključivo sa ciljem zaustavljanja političkog mešetarenja koje je prisutno već duže vrijeme na političkoj sceni Brčko distrikta, a koje je eskaliralo posljednjih dana”, rekao je Milić.

Dodao je i da će šefovi odjeljenja iz reda SDS-a nastaviti da obavljaju svoje poslove “u cilju osiguravanja što šire podrške i očuvanja jedinstva srpskog naroda na ovim prostorima”.

Milić je naglasio i da od Poslaničkog kluba SDS-a očekuje punu podršku funkcionisanju srpske parlamentarne većine.

Što se tiče pitanja rada poslanika iz reda hrvatskog naroda, Milić je izrazio očekivanje da će se ovo pitanje vrlo brzo riješiti, a dodao je i da potreba za rekonstrukcijom Vlade ostaje, te da će se tim pitanjem baviti narednih dana.

 

 

 

 

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime