spot_img
spot_img

Milić: Dobro je da poruke jedinstva polaze iz Brčkog

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsjednik Skupštine distrikta Siniša Milić ocijenio je da je važno da poruke zajedništva, pred sutrašnji Svesrpski sabor u Beogradu, polaze upravo iz Brčkog.

Milić je, nakon današnjeg sastanka sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nenadom Stevandićem i ostalim srpskim predstavnicima lokalne vlasti, rekao da je jako važno da u svim procesima Brčko distrikt ne bude zaobiđen.

“A upravo Stevandić vodi računa da Brčko u tim političkim procesima ne bude zaobiđeno kada je u pitanju jedinstvo srpskog naroda. S druge strane, on je iskazao interes za političke procese koji se dešavaju na području Brčkog i data je podrška jedinstvu srpskih političkih partija na prostoru distrikta”, rekao je Milić nakon sastanka.

On je posebno istakao interesovanje Stevandića za dovršetak procesa uzimanja entitetskog državljanstva.

Prema Milićevim riječima, sagovornici su se danas dotakli i tema koje su vezane za ostvarivanje prava državljana Republike Srpske u Brčkom pred institucijama Srpske.

“Pri tom je posebno naglašeno da državljani Republike Srpske u Brčkom imaju ista prava kao i ostali građani Republike Srpske, u skladu sa zakonima Srpske”, napomenuo je Milić.

 

 

(srna)

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img