spot_img
spot_img

Милан Шобот појачање у стручном штабу брчанских Лавова

spot_img
spot_img
spot_img

Милан Шобот нови је члан стручног штаба КК Лавови Брчко.

Потписом уговора о вишегодишњој сарадњи са Миланом Шоботом, КК Лавови Брчко добио је огромно појачање у стручном штабу.

Милан Шобот је рођен 28. априла 1990 године у Новом Саду. Тренерским послом бави се од 2010. године, а звање дипломираног тренера кошарке стекао је 2013. године на Универзитету у Бањалуци.

У досадашњој тренерској каријери радио је у: КК Партизан ТС Бања Лука, ЖКК Борац Бања Лука, ЖКК Млади Крајишник Бања Лука, КК Баскет 2000 Бања Лука и КК Маx Бања Лука.

Са кадетском и јуниорском селекцијом ЖКК Млади Крајишник у неколико наврата је освајао Првенство Републике Српске и предводио екипе на завршним турнирима Првенства Босне и Херцеговине.

Милан Шобот ће у КК Лавови бити задужен за рад за женским омладинским селекцијама и биће дио стручног штаба женске сениорске селекције, коју у сезони пред нама очекује борба на четири фронта (WABA лига, Премијер лига БиХ, Куп БиХ и Куп РС).

“Велико ми је задовољство што сам од данас дио КК Лавови. Жеља ми је да своје знање и искуство континуирано преносим на младе генерације кошаркашица у Брчком и да на тај начин наставимо са препознатљивим радом са млађим узрасним категоријама. Лавови су клуб који је широм Босне и Херцеговине, па и ван њених граница препознат, као расадник младих талената. Начин рада и размишљања људи у клубу се поклапа са мојим амбицијама, тако да је сарадња врло брзо постигнута, надам се на обострано задовољство”, истакао је Милан Шобот након потписивања уговора.

Предсједник КК Лавови Бошко Вукадиновић пожелио је Милану добродошлицу у клуб ријечима: “Милан Шобот је тренер млађе генерације који већ сада има огромно искуство и знање, што је јако битно у раду са млађим узрасним категоријама. Многе репрезентативке Босне и Херцеговине у млађим селекцијама управо су прве кошаркашке кораке направиле под надзором Милана Шобота и могу само да изразим своје велико задовољство што је Милан од данас дио кошаркашке породице Лавова. Желимо свим дјевојчицама у Брчком да пружимо прилику да здраво расту под надзором врхунских спортских стручњака, а Милан заиста спада у ту групу”.

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img