spot_img
spot_img

Менсур Пељто новоименовани повјереник Демократске фронте у Брчко дистрикту

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Одлуком Предсједништва странке, од јуче је у Одбору Демократске фронте у Брчко дистрикту изабрано ново повјеренство а за повјереника одбора именован Менсур Пељто.

Он је најавио да ће ДФ у наредном периоду бити фокусиран на отварању врата новим члановима и давању прилике младима како би ова странка поново била на мјесту које јој припада.

Менсур Пељто, новоименовани повјереник Демократске Фронте у Брчко дистрикту, је захвалио највишем руководству и предсједнику странке Жељку Комшићу што су му пружили прилику да консолидује редове ДФ-а у Дистрикту, како би поново били релевантан политички субјект који ће радити у интересу грађана ове локалне заједнице.

Он је посебно истакао тренд масовног одласка младих из Брчко дистрикта, те нерационалног трошења огромног буџета, што се одмах мора зауставити.

“Демократска фронта креће у темељиту реконструкцију странке и симболично тај почетак промјена почиње из Брчко дистрикта као тачке која треба да спаја грађане, ентитете и народе,” нагласио је проф. Златан Бегић, заступник у Представничком дому БиХ испред ове странке

Демократска фронта БиХ ће након одржаног конгреса странке потврдити избор новог руководства одбора у Дистрикту и именовање Пељте за предсједника ДФ-а у Брчком.

 

 

(radiobrcko.ba)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img