spot_img
spot_img

Мејра Шећић у посјети ЈП Комунално Брчко

spot_img
spot_img

Директор ЈП Комунално Брчко Кемал Атић данас је уприличио састанак са посланицом у Скупштини Брчко дистрикта БиХ Мејром Шећић, представницом ромске националне мањине.

Радном састанку такође су присуствовали Дамир Раденковић, директор Омладинског центра Вермонт, који се залаже за поштовање и провођење права Рома, као и замјеници директора Бранка Ђурић и Драган Јелисић.

Тема састанка била је заступљеност радника ромске националности у овом јавном предузећу.

“С обзиром да ЈП Комунално Брчко запошљава највише представника ромске популације у Брчко дистрикту БиХ, у односу на остала и јавна и приватна предузећа, посланица Шећић изразила је задовољство таквим односом предузећа према припадницима овог народа, изразивши наду да ће Комунално Брчко и даље, као друштвено одговорна компанија, водити рачуна о запошљавању Рома”, саопштено је из ЈП Комунално Брчко.

Директор Атић рекао је да је ријеч о добрим и честитим радницима који су врло посвећени послу.

Госпођа Шећић искористила је овај састанак да информише менаџмент ЈП Комунално Брчко да се у петак 8. априла обиљежава Међународни дан Рома. Тим поводом, менаџмент је одлучио да подржи обиљежавање овог важног датума и искаже подршку ромској популацији истицањем застава ромског народа испред административних објеката предузећа у Студентској и улици Тина Ујевића.

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img