Мејра Шечић дала подршку Абдулаху Иљазовићу - nula49.com
spot_img
spot_img

Мејра Шечић дала подршку Абдулаху Иљазовићу

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Поводом актуелних дешавања на политичкој сецни у Брчко дистирикту Босне и Херцеговине, саопћавам јавности да као заступница и представница ромске заједнице у Скупштини Брчко дистрикта Босне и Херцеговине дајем апсолутну подршку Абдулаху Иљазовићу да постане нови Градоначелник Брчко дистрикта Босне и Херцеговине.

У њему препознајем политичку снагу, енергију и намјеру која може помоћи просперитету Брчког и ромске заједнице у њему. То је својим досадашњим радом Иљазовић доказао много пута, помажући ми у рјешавању проблема за које други нису били заинтересирани.

Код актуелног градоначелиника прим. Др. Нишића нисмо препознали ту енергију и жељу да текуће и новонастале проблеме рјешава оним темпом који био одговарао потребама наше заједнице и ромског народа.

Многи припадници ромске националне мањине налазе се у тешкој егзистенцијалној ситуацији безелементрних услова за достојанствен живот, те је брзина рјешавања свакодневних потешкоћа од суштинског значаја.

Управо тешки услови живота мог народа највећи су разлог зашто подржавам ову промјену за коју сам сигурна да ће омогућити еманципацију ромске заједнице у складу са највишим европским стандардима.

Овим опутем придружујем свој потпис иницијативи за смјену Градоначелника коју су до сада потписали заступници из реда СДА, уз потписе заступника Иљазовића и Рибића.

 

(otisak.ba)

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img