Marko Šešlija iz Lavova karijeru nastavlja u Italiji

Marko Šešlija, dosadašnji kapiten pionirske selekcije Košarkaškog kluba Lavovi iz Brčkog, košarkašku karijeru i školovanje nastavlja u Italiji, tačnije u klubu Mastria iz Katancara.

Prve košarkaške korake Marko Šešlija (2005. god. 190 cm) je napravio upravo u Lavovima 2014. godine, gdje je pod trenerskom palicom Aleksandra Bližnjakovića nastupao za predpionirsku i pionirsku selekciju brčanskog kluba.

- Reklama -

Jedan od najperspektivnijih košarkaša u svom uzrastu na ovim prostorima bilježio je odlične partije u prethodnim sezonama u dresu Lavova što nije prošlo nezapaženo.

Pored nekoliko klubova iz Srbije i Slovenije koji su pokazali interesovanje, Marko je izabrao klub sa juga Italije gdje će imati izuzetno dobru priliku da u radu sa vrhunskim trenerima kontinuirano napreduje. Marko će se novim klupskim kolegama pridružiti u narednim danima na pripremama za početak nove sezone.

“Košarkaški klub Lavovi Brčko ovom prilikom se zahvaljuje Marku na svemu što je učinio kao član našeg kluba, i na terenu i van njega gdje je dostojno i na najbolji mogući način predstavljao naš klub, i ovom prilikom mu želi puno sportskih uspjeha u nastavku karijere”, navodi se u saopštenju “Lavova”.

Pored Marka Šešlije košarkašku karijeru i školovanje u Italiji pred početak nove sezone nastavio je i Bojan Karać (2004. god. 202 cm), koji se već pridružio novim klupskim kolegama u klubu Derthona Basket iz Tortone.

SREĆNO MARKO!

 

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime