spot_img
spot_img

Лујић: Поповић ме ударио, рекао ми “Што те нисам раније убио”

spot_img
spot_img

Горан Лујић, бивши шеф полиције Брчко дистриктра, рекао је да га је синоћ у овом граду у ресотрану ударио Ђорђе Поповић, бивши министар саобраћај и веза Републике Српске, а потом побјегао.

Лујић тврди да га је Поповић ударио у главу, те му исјекао руку, а када је узео телефон да позове полицију, “Поповић је побјегао”.

“Шта да вам кажем, то је такав профил човјека. Био је пијан, па ме је напао. Мог пријатеља, који је сједио са мном, је ударио боксером. Било је то потпуно безразложно. Обратио ми се с пријетњом ‘Што те нисам раније убио’. У питању је потпуно несхватљиво понашање. Пријављен је полицији, сад ће полиција спровести поступак”, рекао је Лујић у изјави за “Независне новине”.

Поповић је, иначе, рекао да овај сукоб датира од 2007. године.

“Има ту један сукоб који између нас датира још из 2007. године, када је он кукавички одрадио да ја будем један од оних које је тада замјеник високог представника смијенио”, рекао је Поповић.

С друге стране, Лујић то негира.

“Ја немам везе с тим случајем. Ја сам у то вријеме био шеф, радио своје послове. А то што је он имао са ОХР-ом нема никакве везе са мном”, навео је Лујић.

 

 

 

(nezavisne.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img