spot_img
spot_img

“Локоси” силовито до нове побједе

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Синоћ су рукометаши Локомотиве у VIII колу Премијер лиге БиХ угостили екипу РК Маглај из Маглаја и лакше од очекиваног дошли до нове побједе.

Маглај је традиционално неугодан противник брчанским рукометашима, али синоћ, осим Бењамина Чичкушића, није имао расположеног играча у својим редовима.

Рукометаши “Локомотиве” силовито су отворили утакмицу и већ у 13. минуту водили 5 разлике, већ тада недостижно за гостујућу екипу.

Након дужег времена међу Локосима је било више “распуцаних” играча – чак 10 момака из Брчког уписало се у стријелце, а предњачио је расположени Никола Грујић са 12 погодака.

И у овој утакмици имали су Локоси проблем са реализацијом седмераца – чак 3 прва досуђена седмерца су промашили, али онда је одговорност преузео синоћ беспрекорни Грујић и без шанси оставио голмане гостију.

Важно је истаћи да је домаћа публика синоћ имала прилику да на терену види и најновије појачање Локоса – Габриела Мишетића, и на дјелу се увјери да је ријеч о вансеријски талентованом играчу који је требао брчанској екипи.

Задњих 10 минута меча тренар Филиповић на терен је извео наше јуниоре који су сваки дали све од себе и искористили сваку минуту у пруженој прилици.

Следећу утакмицу Локомотива игра већ у сриједу, кад гостује лидеру, екипи Грачанице. Ова утакмица биће судар најбоље одбране и најбољег напда у лиги.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img