spot_img
spot_img

Лијепљењем првог плаката брчански СНСД озваничио почетак кампање

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Лијепљењем првог плаката на Тргу младих у Брчком данас су чланови Општинског одбора СНСД-а озваничили почетак предизборне кампање за Опште изборе 2022. године који ће бити одржани другог октобра.

Предсједник ОО СНСД-а Брчко и кандидат те странке за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Синиша Милић рекао је новинарима да ова странака на челу са коалиционим партнерима очекује побједу и на предстојећим општим изборима и да ће то бити побједа за Републику Српску.

Милић је истакао да када је у питању Брчко очекује побједу листе СНСД-а и за Народну скупштину Републике Српске и за Парламентарну скупштину БиХ.

Милић је нагласио да ће у Брчком највећи број гласова, као и претходних година, добити Милорад Додик и Жељка Цвијановић, кандидати СНСД-а за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ.

„Протекле четири године радили смо, прије свега, у интересу Репбулике Српске. Свима који учествују у изборном процесу желим фер и демократску кампању“, поручио је Милић.

Члан брчанског СНСД-а и кандидат те странке за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два Срђан Блажић рекао је да је лијепљењем првог предизборног плаката Савез независних социјалдемократа кренуо у још једну изборну побједу у Брчком и Републици Српској.

Он је истакао да је важно да се настави континуитет рада предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић и српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Након што су залијепили први предизборни плакат Милић и Блажић су заједно са великим бројем чланова и симпатизера СНСД-а посјетили споменик српским браниоцима Брчког у центру града.

 

 

 

 

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img