spot_img
spot_img

“Лавови” за дјецу са посебним потребама

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Задатак свих нас као друштва јесте да помажемо онима којима је помоћ потребна. Кошаркашки клуб Лавови одлучио је да кроз пројекат “И МИ СМО ЛАВОВИ” помогне ученицима из одјељена са посебним потребама у Трећој основној школи Брчко.

У сарадњи са Одјељењем за образовање Владе Брчко дистрикта БиХ и менаџментом Треће основне школе Брчко КК Лавови у четвртак, 26. октобра у спортској сали Треће основне школе Брчко започиње пројекат “И МИ СМО ЛАВОВИ”.

Пројекат се реалузује с циљем укључивање особа које из било којег разлога имају потешкоћа с укључивањем у друштвене токове, развијање њиховог самопоуздања, мотивације и здравог начина живота. Све то ћемо реализовати кроз кошаркашке тренинге, као и играонице прилагођене моторичким способностима особа са потешкоћама у развоју.

На првом тренингу биће присутни ученици одјељења са посебним потребама при Трећој основној школи Брчко.

На овај начин, реализацијом овог пројекта, желимо послати снажну поруку свима – “Никада не одустајте без обзира на препреке и проблеме”.

Нашим пријатељима из одјељења ОПП-А и ОПП-Б овај пројекат ће бити од великог значаја на пољу социјализације и помоћи ће им да схвате колико је лијепо бавити се спортом, али и да схвате најважнију поруку, да и када падну могу да устану и наставе даље. Зато Вас позивамо да својим присуством на првом отвореном тренингу у четвртак, 26. октобра у 11:00 часова у сали Треће основне школе Брчко дате подршку нашим пријатељима, ученицима одјељења са посебним потребама.

И МИ СМО ЛАВОВИ!

 

 

 

(nula49.com)

spot_img

Повезано

spot_img
spot_img

Последње вијести

spot_img
spot_img