KUP RS: Brčanske Princeze neprikosnovene

Odbojkašice Jedinstva – Bimal iz Brčkog po 15. put su osvojile Kup Republike Srpske, a 12. put uzastopno.

Brčanke su u 24. finalnom meču Kupa RS u istoriji savladale ekipu Gacka rezultatom 3:0 u brčanskoj sali gimnazije “Vaso Pelagić”.

- Reklama -

Trener kluba iz Brčkog Smail Pezerović rekao je da se nadao ovakvom rezultatu jer je vjerovao da je ekipa “Bimal-Jedinstvo” trenutno mnogo spremnija od Gačanki.

Prema njegovim riječima, suparnička ekipa je veoma kvalitetna, ali su iskoristili to što se trenutno bori sa nedostatkom pozicije tehničara.

Njegov kolega sa klupe hercegovačke ekipe Saša Slijepčević je rekao da je igra koju su odbojkašice Gacka pokazale najviše što one trenutno mogu pružiti, te da nije nezadovoljan već je čestitao Jedinstvu na zasluženoj pobjedi.

Najavio je da za petnaestak dana igraju prvenstveni meč, te se nadaju da će se do tada bolje pripremiti i biti brojniji za nekoliko igračica.

Utakmici je prethodilo uručenje nagrade za najbolju odbojkašicu Republike Srpske u 2017. godini, koju je dobila odbojkašica Jedinstva Ana Gajić, koja se zahvalila svima koji su glasali za nju, posebno treneru i igračicama.

Nagradu je uručio predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

 

 

 

(nula49.com)

Ostavi odgovor

Unesti Vaš komentar
Upišite Vaše ime